Prova på

Prova på curling
Vi erbjuder instruktioner till både företag och kompisgäng. Att prova på curling lämpar sig både som företagsaktivitet och som en annorlunda kompisaktivitet. Vi har god erfarenhet av alla typer av sällskap och våra instruktörer är rutinerade i sporten och ser till att ni får en oförglömlig stund.

Lämpligast är att ni kommer och provar på curling under våra träningstider men det kan även gå att ordna andra dagar, framförallt dagtid men även helger. Om ni är intresserade av att prova på curling ta kontakt med oss via e-post: kontakt@linkopingcurling.se

Man kan vara mellan 6-10 personer per bana, vi rekommenderar att man är 8 personer per bana. I curlinghallen i Mjölby finns det två banor så vi kan ta emot sällskap om maximalt 20 personer. I curlinghallen är det bara några plusgrader så för frusna kan t.ex. tunnare vantar vara bra. Man behöver ha kläder som man kan röra sig lätt i och gymnastikskor för inomhusbruk så att man kan sätta en glidsula på den ena foten. Curlingskor finns att låna i curlinghallen men utbudet i varje storlek är tämligen begränsat.