Resultat Lag Walldén

Här redovisar vi lag Walldéns resultat för säsongens tävlingar.

Efter en inte allt för intensiv försäsong med fåtalet träningspass spelades den 24 november i Mjölby säsongens första sammandrag i division 2. Resultatet blev inte mycket bättre än träningen. Tre matcher varav två förluster och en oavgjord.

Vi började med att spela jämnt mot våra klubbkamrater men en tappad 3:a i femte omgången förstörde den matchen. Vi tog sedan en 2:a och stal en 1:a men låg fortfarande under med en pinne inför sista och utan sista sten. Tyvärr lyckades vi inte stjäla ytterligare en gång och förlust med 4-6.

Andra matchen spelades mot Norrköping 5 (Caph). Det började bra med ledning 3-1 efter 4 omgångar. Men i femte tog de en 2:a och följde tyvärr upp med att stjäla en 3:a av oss. Underläge 3-6 med två omgångar kvar. I sjunde tog vi tyvärr bara en 1:a men gav inte upp utan lyckades med en riktigt bra sista sten att stjäla en 2:a för oavgjord match.

Tredje matchen, efter en lunch i byn, spelades mot hemmalaget Mjölby-Bali. Det kändes som om vi aldrig riktigt kom in i matchen trots att vi bara låg under med 2-3 efter fyra omgångar. Det var lite smågnälligt i laget vilket inte blev bättre efter att Mjölby tog en 3:a i femte och sedan stal en 2:a i sjätte. I underläge 2-8 och två omgångar kvar gav vi upp den matchen för att åka hem och slicka våra sår istället…

 

Sammandrag nummer två var i Växjö i mitten av januari. Ingen idé att gå in på några matchdetaljer utan det kan sammanfattas med att det inte gick så bra. Ingen seger och det ser mörkt ut för att klara nytt kontrakt…

Kommentarer inaktiverade.