Prova på

Vi erbjuder instruktioner till både företag och kompisgäng. Att prova på curling lämpar sig både som företagsaktivitet och som en annorlunda kompisaktivitet. Har du inte provat på curling tidigare hjälper våra instruktörer till med att ge er en introduktion till sporten och därefter får ni genomföra matchspel vid ett och samma tillfälle. Vi har god erfarenhet av alla typ av sällskap och våra instruktörer är rutinerade inom sporten och ser till att ni får en oförglömlig stund.

Om ni har spelat tidigare behöver ni inte genomgå introduktionen utan kan självklart direkt starta matchspel där ni med fördel kan få tips och idéer från våra rutinerade instruktörer.

Ett normalt ispass är ca. 2 timmar och man bör vara 8-10 personer per bana. Stenar, curlingkvast, hjälm, glidsula som fästes på ena skon samt instruktör tillhandahålls. Det enda du behöver ta med dig som utövare är oömma och lediga fritidskläder samt ett par rena gymnastikskor. Tänk på att det är ca. 3-4 grader i curlinghallen så lite varmare kläder är att rekommendera. I hallen finns tillgång till omklädningsrum och dusch.

Lämpligast är att instruktioner sker onsdagar mellan 17:00 – 21:00 men det kan eventuellt vara möjligt att ordna på andra dagar. Om ni är intresserade av att prova på curling ta då kontakt med oss via e-post kontakt@linkopingcurling.se

 

Kommentarer inaktiverade.